777 Casino

🏆 777 Casino
777 Casino
💻 Aantal spellen:3000+
🎁 Aantal bonussen:2
💰 Welkomstbonus:€250
💳 Minimale storting:€10
💯 RTP:95,97%
777 Casino Welcome bonus 100% Tot €250
100% Tot €250
Welkomstbonus

Doe vandaag je eerste storting en je ontvangt meteen een bonus van 100% tot wel €250. Zodra je de storting hebt gedaan claim je de bonus eenvoudigweg via Kassa > Bonusaccount > Click & claim. Deze aanbieding is alleen geldig voor spelers van 24 jaar of ouder bij het maken van hun eerste storting. Zodra de speler de bonus heeft geclaimd, kan deze niet worden ingewisseld voor een ander welkomstaanbod. De bonus heeft een doorspeelvereiste van 30 keer en is 15 dagen geldig na bijschrijving. Om bonusgeld om te zetten in echt geld moet de speler eerst de playthrough voltooien. Op de bonus is het de algemene bonusbeleid van toepassing.

T&C's Apply
Belangrijkste informatie over 777 Casino
Software:Evolution Gaming, NetEnt, Red Tiger Gaming, Pragmatic Play, iSoftBet, Oryx Gaming, Play’n GO, Blueprint Gaming, Inspired, Nolimit City ... Zie alles
Stortingsmethoden: iDEAL Casino, Maestro, Visa, MasterCard, Paypal
Opneemmethoden: iDEAL Casino, Maestro, Visa, MasterCard, Wire Transfer
Beschikbare landen:Netherlands
Valuta:EUR
Licentie:Netherland Gambling Authority
Soort Casino:Instant Play, Mobile
Talen:Dutch, English
Algemene indruk van 777 Casino
0 Beoordeling
Software 0 %
Deposit/Withdrawal Time 0 %
Casino Spellen 0 %
Casino Bonussen 0 %
Klantondersteuning 0 %
Het is een algemeen geloof dat affiliate sites alleen die online casino's promoten die bereid zijn om te betalen voor een hoge rating. Onze aanpak is echter gebaseerd op de principes van objectiviteit en eerlijkheid. Wij schrijven eerlijke online casino recensies en nemen verantwoordelijkheid voor ons werk.

777 Casino Welkomstbonus

Naam
Welcome bonus
Details
Bonuscode
Ontvang Bonus
777 Casino bonus
777 Casino
1e Storting
100% Tot €250
T&C's Apply
Details
Geen code vereist

Tot 20 Free Spins Bonus (Bet & Get Gratis Spins) bij 777 Casino

777 Casino bonus

Great Reputation 9.4/10

Netherlands flag Netherlands is allowed
BonusTot 20 FSBonuscode
Geen code vereist
Soort BonusFree Spins BonusBonus SpelRed Tiger spellen: Dragon's Luck, Dragon's Luck Deluxe, Dragon's Luck Power Reels, Mega Dragon, Cash Volt
Min. deposit€10Wedden-
24+ | Full T&C's Apply | BeGambleAware.org

Is 777 Casino legaal in Nederland?

777 Casino is volledig legaal actief in Nederland onder vergunning nr. 1832/01.256.811 van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid en legaliteit van de spellen bij dit casino.

777 Casino Review

Official website:casino777.nl
Eigenaar:Casino de Spa NV
Opgericht In:2022
License:

KSA 1832/01.256.811

De startpagina is versierd met heldere kleuren – zwarte achtergrond, rode letters en felgroene interactieve knoppen. Het embleem komt overeen met de naam van het casino – 3 zevens in de stijl van klassieke online gokkasten. Het eerste wat spelers zien bij het openen van het platform is een grote, felgekleurde banner met een welkomstbonusposter.

Bovenaan het scherm staan knoppen met de belangrijkste spelonderdelen – het gewone casino en het Live Casino. In de rechterbovenhoek staat een pictogram om de taal van de interface te wijzigen – de pagina is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Vlakbij zijn de registratie- en autorisatieknoppen, onder de reclamebanner is er een bedieningspaneel om door de spelsecties te navigeren.

Een groot deel van de homepage wordt in beslag genomen door de belangrijkste spelcategorieën – Populair, Nieuwe spellen, Live Dealer spellen, Tafelspellen, Megaways, Show. Hieronder staan snelle links naar de belangrijkste voorwaarden van de goksite. Hieronder staat een korte beschrijving van het casino en een kleine FAQ-sectie met antwoorden op de populairste gebruikersvragen.

De footer bevat informatie over de licentie, beschikbare stortings- en opnamemethoden, enz. Eenmaal ingelogd is er ook een online chat-icoon in de rechterbenedenhoek voor snelle communicatie met de operators.

Hoe u zich kunt registreren om bij 777 Casino voor geld te spelen

Als u geïnteresseerd bent om voor echt geld te spelen, is de registratieprocedure bij 777 Casino online Nederland verplicht. Er zijn twee manieren om een account aan te maken – u kunt iDIN gebruiken, waarmee u in enkele seconden toegang krijgt tot uw persoonlijke account. U kunt ook handmatig een account aanmaken door een eenvoudige richtlijn te volgen:

  1. Vul je e-mailadres, wachtwoord in, vink het vakje aan als je nieuwsbrieven per post en sms wilt ontvangen.
  2. Selecteer geslacht, volledige voor- en achternaam, geboortedatum, nationaliteit, BSN-nummer en geboorteplaats.
  3. Voer uw postadres in met postcode, land en mobiel of thuistelefoonnummer.
  4. Verzin een unieke nickname, check je mail en vul de bevestigingscode uit de brief in het daarvoor bestemde veld van het inschrijfformulier in.

Daarna krijgt u toegang tot uw persoonlijke account en hoeft u alleen nog uw identiteit te bevestigen door een foto van het document te uploaden. Zodra uw account is geverifieerd, kunt u stortingen doen, bonussen ontvangen en voor echt geld spelen.

Hoe u zich kunt registreren om bij 777 Casino voor geld te spelen

777 Casino Bonus

777 Casino biedt gokkers een royale welkomstbonus, evenals regelmatige en seizoensgebonden promoties, trekkingen en toernooien. Om er zeker van te zijn dat je geen promotie mist, moet je letten op updates in de promo sectie, en spelers kunnen ook speciale bonusaanbiedingen ontvangen via e-mail of sms. Bovendien worden alle actieve en beschikbare bonussen weergegeven in uw persoonlijke kast.

Welkomstbonus – 100% op je eerste storting (tot €250)

Direct na registratie bij 777 Casino kan een nieuwe speler 15 dagen lang een welkomstbonus krijgen. Dit is 100% van je eerste storting (maar niet meer dan €250), je moet minstens €10 op je speelrekening storten om het te activeren. De inzet op de bonus is 30, de inzet wordt 2 weken gegeven.

Een eenvoudig rekenvoorbeeld – als u 20 euro stort, krijgt u 20 euro als bonus. Om het terug te winnen moet je in totaal 600 euro inzetten. De voortgang van de inzet wordt getoond in uw persoonlijke kast.

Promoties en aanbiedingen

Bij casino 777.nl  zijn verschillende reguliere bonussen beschikbaar voor gokkers:

  • 777 Roulette Live. Spelers kunnen bij Roulette 777 live dealer spelen meer dan €1 inzetten op het getal 7. Als de gokker wint, wordt €10 toegevoegd aan zijn saldo zonder inzetvereisten.
  • Super 777 Blackjack. Plaats een inzet op elke 777 Blackjack tafel, maak die 21 uit drie 7’s, en je krijgt €21 toegevoegd aan je saldo zonder inzetvereisten.
  • Spel van deze week. Elke week kiest het gokplatform een spel waarvan de geldinzet de speler extra spins of bonusgeld oplevert. De inzetvoorwaarden hangen af van het gekozen spel.

Daarnaast organiseert het gokplatform periodiek seizoensgebonden promoties, vakantieacties en toernooien.

777 Casino Bonus

Hoe een welkomstbonus te krijgen bij 777.nl casino

777 Casino bonusHet enige wat de speler 777.nl moet doen om een welkomstbonus te krijgen is zich registreren op de goksite en binnen 15 dagen na het aanmaken van een account een storting doen van ten minste 10 euro. Daarna wordt 100% van het stortingsbedrag bijgeschreven op het bonussaldo, dit geld kan worden gebruikt in elk spel online casino.

Het belangrijkste is dat alle winsten die u bij 777.nl casino uit bonussen krijgt, ook op uw extra account worden bijgeschreven. Om ze naar het hoofdsaldo over te brengen, moet u de inzet uitvoeren, die gelijk is aan 30. Dat wil zeggen, als u 30 euro stort, ontvangt de speler 30 euro als bonus. Om ze terug te winnen moet het totale bedrag van de inzetten gelijk zijn aan 900 euro. Daarna wordt al het geld dat op de bonusrekening staat overgeboekt naar de hoofdrekening.

Bonusvoorwaarden

  • De 777.nl welkomstbonus is beschikbaar voor alle nieuwe spelers die minstens 24 jaar oud zijn.
  • Het minimale stortingsbedrag om een cadeau te ontvangen is € 10.
  • De inzetperiode voor de bonus is 15 dagen.
  • De bonus kan te allen tijde worden geannuleerd, maar in dat geval verliest de speler niet alleen het bonusgeld, maar ook alle winsten die met het gebruik ervan zijn gemaakt.
  • Er is geen maximale inzet; de speler kan het bonusgeld gebruiken zoals hij wil.
    Bij het spelen van online gokkasten wordt 100% van het inzetbedrag in aanmerking genomen; bij het spelen van tafel- en live-spellen is het inzetbedrag 10%.

De welkomstbonus van 777.nl casino is vrij goed – een speler kan tot 250 euro krijgen, wat vrij veel is in vergelijking met andere goksites. De inzetvoorwaarden zijn gemiddeld en realistisch – de inzet is 30 en de deadline is 15 dagen.

Andere bonussen

Spelers uit Nederland van 24 jaar en ouder kunnen unieke 777.nl bonussen krijgen zonder inzetvereisten:

  • 777 Roulette Live. De speler kan bij dit spel elk bedrag boven €1 inzetten op het getal 7. Als de speler wint, wordt € 10 toegevoegd aan het hoofdsaldo.
  • Super 777 Blackjack. Als een speler in dit spel 21 punten verzamelt dankzij een combinatie van 3 zevens, geeft het casino hem €21, die naar zijn hoofdrekening wordt overgemaakt.

Deze geschenken hoeven niet te worden vrijgespeeld en zijn beschikbaar voor opname zodra u ze ontvangt – een soort compliment van de goksite voor uw keuze van live dealer spellen.

Spellen bij 777 Casino

777 Online Casino heeft een goede collectie zoeksoftware samengesteld, met ongeveer 3000 spellen. Gokkers hebben toegang tot meer dan 1000 entertainmentopties, waaronder online gokkasten, tafelspellen en kaartspellen (roulette, craps, blackjack, baccarat en poker). Er is ook een Live sectie beschikbaar op de speelplaats, waarin veel populaire live dealer animaties zijn samengebracht. De meeste spellen zijn beschikbaar in demomodus, elk spel kan worden gespeeld voor echt geld.

777 Casino spellen

De spelcollectie van het casino bevat spellen van 25 internationaal bekende aanbieders. Dit zijn betrouwbare ontwikkelaars die populair zijn geworden bij spelers en hun uitstekende reputatie waarderen, hier zijn de bekendste onder hen:

  • 1×2 Gaming
  • Blueprint
  • Evolution Gaming
  • Fazi
  • iSoftBet
  • NetEnt
  • Gaming1
  • Novomatic
  • Pragmatic Play
  • Playson

Alle software op de goksite is gecertificeerd en heeft de nodige controles ondergaan van onafhankelijke toezichthouders. Spelers kunnen rekenen op een eerlijk en veilig spel voor echt geld.

Evolution Gaming NetEnt Red Tiger Gaming Pragmatic Play iSoftBet Oryx Gaming Play’n GO Blueprint Gaming Inspired Nolimit City Playson Novomatic Greentube Stakelogic EGT Interactive Red Rake Gaming

Speelautomaten

777 Casino heeft de online gokkasten in een aparte sectie ondergebracht met meer dan 800 titels. Gokkasten verschillen in mechaniek, het soort speelveld, hoe winnende combinaties worden geteld en technische kenmerken. Er zijn spellen in verschillende thema’s, waarvan de interessantste zijn:

  • Egypte. Als je van de stijl van het Oude Egypte houdt, raden we je aan Battle Maidens Cleopatra, Vault of Anubis, Wings of Ra te spelen.
  • Boeken. Liefhebbers van online gokkasten zullen de spellen Book of Ra, Book of Fallen, Aurum Codex geweldig vinden.
  • Magie. Magie en spreuken vinden gokkers in de slots Merlin Revenge, Morgana Megaways, Alchemy Ways.
  • Westerns. Fans van het Wilde Westen zullen het spel Wild Wild West, Cowboys Gold, Deadwood waarderen.
  • Klassiekers. Fruit, diamanten en goud vinden spelers in de online slots Jokers Coins, Sevens & Fruits, Diamond Cascade.
  • Wilde dieren. Dieren en vogels wachten op de gokkers in de slotmachines Wolof Power, Black Bull, Flamingo Paradise.

Dit zijn slechts enkele van de beschikbare thema’s; spelers vinden online slots in de stijl van vampiers, cartoons, Azië, oude goden, Vikingen, draken en meer – de verscheidenheid van de spelbibliotheek is echt goed.

Speelautomaten 777nl

Tafelspelen

777 Casino heeft ongeveer 70 tafelanimaties samengesteld – gebruikers kunnen roulette, blackjack, poker, baccarat, craps en meer spelen. Het enige nadeel is dat de meeste spellen alleen beschikbaar zijn voor echt geld, aangezien de goksite een meestal Live formaat heeft voor dit soort entertainment. Het hoofdcasino heeft twee hoofdsecties, Roulette en Blackjack, terwijl de andere spellen worden gehost in het Live Casino.

Casino 777 betrouwbaar

777 Casino is eigendom van Casino De Spa en wordt in Nederland geëxploiteerd onder licentie nummer 1832/01.256.811 uitgegeven door de lokale Kansspelautoriteit (KSA). Om dit document te verkrijgen heeft de goksite een aantal verplichte inspecties doorstaan. Het gokplatform voldoet volledig aan alle eisen van de Nederlandse wet, heeft zijn solvabiliteit bevestigd en houdt zich aan zijn beleid inzake privacy en eerlijk spel.

Daarnaast is het vermeldenswaard dat de goksite samenwerkt met 25 aanbieders. Onder hen zijn bekende bedrijven als pragmatic Play, iSoftBet, NetEnt, Playson. Deze ontwikkelaars leveren alleen software aan bewezen en betrouwbare spelsites, wat ook duidt op de veiligheid en betrouwbaarheid van het online casino.

Casino 777 betrouwbaar

 

Speel Casino 777 Nl op uw mobiele apparaat

777 Casino mobielGokkers kunnen 777 Casino spelen via elke browser die op een mobiele telefoon is geïnstalleerd. Het gokplatform maakt gebruik van HTML5-technologie, zodat de site op een voor kleine schermen geoptimaliseerde manier wordt weergegeven met behoud van volledige functionaliteit. Alle spellen werken met dezelfde prestaties en hoogwaardige graphics. Bovendien kan een mobiele app voor iOS- en Androidtelefoons worden gedownload uit respectievelijk de AppStore en Playmarket, hoewel het mogelijk is te spelen zonder extra software te installeren via de mobiele versie van de website.

777 Live Casino

Casino 777.nl beschikt over ongeveer 70 Live spellen uitgegeven door Evolution Gaming, een bekende aanbieder op het gebied van live dealer software. Sommige van de spellen zijn een kopie van het eerder genoemde aanbod aan tafelamusement – roulette, blackjack, poker en baccarat. Er zijn ook 15 Shows beschikbaar, waarvan de populairste zijn:

  • Football Studio
  • Dream Catcher
  • Mega Ball
  • Monopoly
  • Crazy Coin Flip

Er zijn ook andere tafelspelen met professionele croupiers:

  • Super Sic Bo
  • Craps
  • Lightning Dice
  • Bac Bo
  • Dragon Tiger
  • Fan Tan

Alle entertainment is beschikbaar voor echt geld. Dit is een onvergetelijke gokervaring omdat u niet met software speelt maar met een echte dealer, probeer deze vorm van gokken zeker eens uit.

777 Live Casino

Betaalmethoden bij 777 Casino Nl

Gokkers die geregistreerd zijn bij 777 Casino kunnen bankkaarten en rekeningen gebruiken om stortingen en opnames te doen. De goksite werkt slechts met één valuta – euro’s. Alle transacties worden beschermd door moderne gegevenscoderingsprotocollen, waaronder SSL, en zijn dus absoluut veilig. Er zijn geen stortings- en opnamekosten, behalve in de gevallen beschreven in de Algemene Voorwaarden – misbruik van bonussen, pogingen tot witwassen en andere twijfelachtige activiteiten (administratiekosten in deze gevallen zijn 15%).

Hoe storten

U kunt geld storten op uw 777 Casino account met behulp van een van de hierboven genoemde methoden:

  • iDEAL
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro

Nederlandse spelers kunnen tussen €10 en €25.000 per transactie storten. Houd er echter rekening mee dat een gokker bij zijn registratie persoonlijke limieten opgeeft voor het aantal stortingen per dag/week/maand, zodat het maximaal beschikbare bedrag kan variëren, afhankelijk van de keuze van de speler. Het geld wordt onmiddellijk gestort, ongeacht de stortingsmethode die u kiest.

Opnamemethoden

Alleen met iDEAL kunt u geld opnemen van uw casino 777 rekening. Met zijn hulp kunt u 10 tot 25.000 euro per transactie opnemen. Er zijn echter geen beperkingen op het totaal op te nemen bedrag per dag, week of maand. Bovendien heeft de gokwebsite een optie om automatisch geld op te nemen als de rekening het aangegeven maximum overschrijdt.

Voordat u een opname aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat de inzet op de laatste actieve bonus volledig is uitgespeeld. Verzoeken moeten binnen 24 uur worden verwerkt, na goedkeuring zal het geld binnen 1-2 werkdagen op uw rekening staan.

Inzetlimieten bij 777 Casino

777 Casino nl heeft een verzameling spellen samengesteld van 25 aanbieders, elk met verschillende inzetlimieten. Bij de online slots van Pragmatic Play kun je bijvoorbeeld voornamelijk inzetten van €0,1 tot €100 per spin, bij iSoftBet – van €0,01 tot €10, bij 1×2 Gaming – van €0,2 tot €100. Je komt er pas achter wat de gokkastlimiet is nadat je het spel voor echt geld of in demomodus hebt gedraaid.

Hetzelfde principe geldt voor tafel- en live-spellen op deze goksite. Het verschil is dat sommige van de live tafels inzetten van ten minste 1 euro accepteren, terwijl sommige een maximumlimiet hebben van enkele duizenden euro’s. Hoe dan ook, u kunt altijd een spel openen, de lage en hoge inzetlimieten controleren en beslissen hoe u gaat spelen.

777 Casino klantenservice

Kundesupport email:

support@777.nl

Kundesupport tlf.:

020 308 2410

In elk stadium van uw interactie met het gokplatform kunt u allerlei vragen hebben. Antwoorden op de meest populaire zijn te vinden in de FAQ sectie, evenals in het 777 Casino Help Centrum. Bovendien kan de gokker altijd contact opnemen met het ondersteuningsteam, via deze methoden:

  • e-mail support@777.nl
  • schrijven in de online chatroom (het icoontje staat rechtsonder op de pagina na het inloggen)
  • bel 020 308 2410

Operators zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar en bedienen klanten in het Nederlands en Engels.

777 Casino's reputatie onder spelers

De meeste recensies over het 777 casino zijn positief. Spelers roemen een goed percentage RTP, snelle en hoogwaardige ondersteuning. Gebruikers merken op dat opnames voor kleine bedragen vrij snel komen, minder dan een dag, maar grote winsten moeten tot 2, en soms tot 3 dagen wachten. Het is vermeldenswaard dat het gokplatform reageert op bijna alle neutrale of negatieve feedback, en de ondersteunende operatoren streven ernaar het probleem te begrijpen en het zo snel mogelijk op te lossen, zodat de speler tevreden is.

777 Casino's reputatie onder spelers

Resultaat van de 777 Casino Review

Bij het samenstellen van onze casino 777.nl recensie, keken we niet alleen naar de officiële gegevens, maar ook naar beoordelingen van de goksite op onafhankelijke controlebronnen, speler reviews, evenals het persoonlijk controleren van vele aspecten van het platform. De interface van de goksite is helder, hoewel de donkere achtergrond met rode accenten de ogen kan vermoeien. De spelinhoud is vrij goed, hoewel van alle 777 Casino in Nederland slechts iets meer dan 1.000 spellen beschikbaar zijn.

De bonusaanbiedingen zijn zeer voorwaardelijk – het is moeilijk om te winnen in de promoties met Live Roulette en Live Blackjack. De welkomstbonus is echter vrij genereus – u kunt tot €250 aan bonusgeld krijgen, wat vrij goed is in vergelijking met andere gokplatforms die veel kleinere beloningen bieden.

Een ander pluspunt is de snelle, hoogwaardige klantenservice – de operators reageren niet alleen op directe vragen, maar ook op online achtergelaten feedback. Ook tevreden over de vrij snelle uitbetalingen en de beschikbaarheid van bankkaarten voor het doen van stortingen. We hebben een goede indruk van hoe 777 Casino werkt, dus we kunnen het echt aanbevelen aan spelers voor veilige spellen voor echt geld.

Een expert in online casino controle. Tekstschrijver, columnist

Laatst bijgewerkt: Feb 08, 2024

(2 votes)

Veelgestelde vragen

1

Om voor echt geld te spelen, moet u zich registreren via iDIN of handmatig door al uw gegevens in te voeren in het registratieformulier en uw identiteit te bevestigen met documentatie. Het is ook belangrijk dat u minstens 18 jaar oud bent, de leeftijd waarop gokken in Nederland is toegestaan.

2

Casinobonussen zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 24 jaar en ouder. Om de welkomstbonus te krijgen, moet u een storting doen van €10 of meer door het aanbod te activeren in uw persoonlijke kast – de speler ontvangt 100% van het gestorte bedrag, maar niet meer dan €250. Voor andere bonussen is het belangrijk om de voorwaarden te volgen die worden beschreven onder het tabblad Promo.

3

De officiële website is https://www.casino777.nl/. De website heeft een eenvoudige en duidelijke interface en is gemakkelijk te gebruiken.

4

U kunt een van de twee soorten no deposit bonussen krijgen – voor het spelen van 777 Live Roulette en 777 Live Blackjack. Als je wint in een van deze spellen onder een bepaalde combinatie van voorwaarden (een roulette inzet van 7 en een combinatie van 21 uit drie kaarten van 7), krijg je extra geld dat je niet eens hoeft in te zetten.

5

Alle spelers van 18 jaar en ouder kunnen zich registreren, een storting doen en voor echt geld spelen. Bonussen zijn alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder, in overeenstemming met de geldende wetten en KSA-voorschriften.

6

Het minimale stortingsbedrag bij 777 Casino is €10. Het goede nieuws is dat dit genoeg is om de welkomstbonus te krijgen. Maar om deel te nemen aan seizoensgebonden promoties en loterijen kan het minimumstortingsbedrag 20 of 50 euro zijn, afhankelijk van de specifieke promotie en de voorwaarden ervan.

Leave a feedback of 777 Casino

Beoordeling:

  • Edward, May 10 2023
    5.0 rating

    Ik werd deze blog aanbevolen door mijn neef. Je bent ongelofelijk! Bedankt!

    1
  • Elko, Aug 16 2023
    5.0 rating

    Sinds maart speel ik hier constant, ik kan niets negatiefs zeggen. Ik ben echt blij met al die geweldige stortingsbonussen die ze hebben, en de spellen lopen soepel en zijn duidelijk. En weet je wat nog cooler is? Die klantenservice is 24/7 beschikbaar! Gewoon top!

    0
    • NlCasinoSpot-team, Aug 16 2023

      Bedankt voor de positieve recensie over Casino 777.

      We zijn erg blij dat je een trouwe klant bent van 777 Casino. Het is belangrijk voor ons dat je tevreden bent met de spellen, de service en de werking van de website. Blijf genieten en veel geluk!

      Met vriendelijke groet,
      Uw NlCasinoSpot-team.

      0
  • Frits, Aug 29 2023
    5.0 rating

    Persoonlijk was mijn ervaring positief, omdat ik niet alleen een no-deposit bonus kreeg na het versturen van een kopie van mijn identiteitsbewijs, maar ook na slechts één storting krijg ik soms een paar spins of gratis chips als bonus met lage inzetvereisten. Het was aangenaam.

    0
    • NlCasinoSpot-team, Sep 06 2023

      Dankuwel dat u uw positieve ervaring met ons hebt gedeeld! We zijn blij te horen dat u de aanbiedingen en bonussen van dit casino leuk vond.
      We blijven ons inspannen om u een plezierige en spannende spelervaring te bieden. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren.

      Met vriendelijke groet,
      Uw NlCasinoSpot-team.

      0
  • Edward Agt, Sep 19 2023
    4.0 rating

    Over het algemeen is het een uitstekend casino met geweldige spellen. Er zijn meestal goede bonussen en verschillende aanbiedingen! Het enige wat soms vervelend is, is dat de reactie in de chat soms lang duurt… Voor de rest is er niets om over te klagen.

    0
    • NlCasinoSpot-team, Sep 19 2023

      Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je geniet van de spellen en bonussen. We nemen je opmerking over de chatrespons serieus en hebben het casino hierover ingelicht. Bedankt voor je tijd.

      Met vriendelijke groet,
      Uw NlCasinoSpot-team.

      0

Nuttige informatie over online casino's

Close
Om volledig gebruik te kunnen maken van nlcasinospot.nl moet je je leeftijd opgeven. Kies een van de opties. Door uw leeftijd op te geven gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Ik wil geen reclame van online casino's zien
Uw beoordeling is succesvol verzonden, na moderatie zal deze worden gepubliceerd. Dank u wel!!!
feedback achterlaten