Online Casino Reviews 2023

Voor een goede spelervaring moet de keuze van het gameplatform altijd beginnen met reviews online casino. Voor de gemiddelde speler is het echter niet gemakkelijk om zonder professionele hulp de kwaliteit van een goksite te begrijpen.

Om onze lezers te voorzien van de beste online casino reviews, controleren we elke gaming site grondig. Voordat u een online casino kiest, moet u veel informatie doornemen, waarbij u op de kleinste details moet letten.

Op deze pagina vinden spelers een volledige lijst van de criteria die we gebruiken om spelsites te beoordelen. Hier vindt u ook een gids over hoe u een legaal online casino kiest waar u de beste spelervaring krijgt.

De verschillende partnerbedrijven waarmee we samenwerken in het kader van de zgn. partnerprogramma’s (affiliate of aangesloten partnerschap) vormen een essentieel onderdeel van onze online business. Het wordt algemeen aangenomen dat een dergelijke samenwerking inhoudt, dat we alleen degene partners kiezen en adverteren, die bereid zijn om meer te betalen, dan anderen. Er moet echter worden opgemerkt dat we altijd onpartijdige beoordelingen schrijven en dat wij verantwoordelijk zijn voor wat we doen en zeggen.

Alle Online Casino Reviews op CasinoSpot

Gesorteerd bij:
12
Gevonden online casino's
â„–
Casino
Beoordeling
Bonus
Land
Deposit
Casino Spellen
1
holland online casino logo
Holland Online Casino Review

Uitmuntende reputatie 9.8/10

50% Tot €100 + 100 Free Spins Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard Maestro Trustly Sofort
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
2
777 casino logo
777 Casino Review

Uitstekende reputatie 9.4/10

100% Tot €250 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Maestro Visa MasterCard Paypal
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
3
circus casino logo
Circus Casino Review

Uitmuntende reputatie 9.5/10

100% Tot €250 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Paypal
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
4
one casino logo
One Casino Review

Uitstekende reputatie 9.3/10

€10 Gratis + 50% Tot €100 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
5
zebet logo
ZEbet Review

Uitmuntende reputatie 9.5/10

100% Tot €50 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
6
kansino logo
Kansino Review

Goede reputatie 8.9/10

Geen Bonus Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
7
tombola casino logo
Tombola Casino Review

Goede reputatie 8.5/10

200% Tot €50 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
8
jacks casino logo
Jacks Casino Review

Uitstekende reputatie 9.4/10

100% Tot €150 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
9
fair play casino logo
Fair Play Casino Review

Goede reputatie 8.7/10

100% Tot €250 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
10
livescore bet logo
Livescore Bet Review

Uitstekende reputatie 9/10

100% Free Bet Tot €100 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Paypal Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
11
toto casino logo
Toto Casino Review

Uitstekende reputatie 9.3/10

50 Free Spins op Fire Joker Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
12
unibet casino logo
Unibet Casino Review

Goede reputatie 8/10

200 Free Spins Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Trustly Visa MasterCard Paysafecard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino

Online casino reviews – u vindt het beste online casino in Nederland

Als je op zoek gaat naar het beste online casino van Nederland, heb je veel werk te doen:

  • Open de pagina’s van vele online casino’s;
  • Lees honderden recensies op vele websites en vergelijk casino’s.

Dit is de enige manier om een echt betrouwbaar online casino te kiezen met de beste speelvoorwaarden en uitbetalingen. Maar er is een nuance – niet alle recensies zijn eerlijk. Vaak worden dergelijke artikelen geschreven door mensen die geen speciale kennis hebben, zij beschikken over weinig feiten die nodig zijn om de juiste beslissing te nemen.

Deze pagina geeft u waardevolle informatie die u zal helpen begrijpen hoe eerlijk, onbevooroordeeld en objectief elke online casino recensie is. Dit zal u helpen de echt beste goksite te kiezen die aan al uw eisen voldoet.

Online casino beoordelingen

Op 1 oktober 2021 is online gokken in Nederland gelegaliseerd. Op die dag heeft de Kansspelautoriteit in Den Haag (KSA) vergunningen afgegeven aan 10 goksites. Wij zijn blij met deze gebeurtenis, want als een casino een Nederlandse licentie heeft, kan een speler zeker zijn van drie dingen:

  • Het spel zal eerlijk zijn.
  • Winsten worden op tijd, zonder problemen en volledig uitbetaald.
  • Het gokplatform zal er alles aan doen om gokverslaving bij gokkers te voorkomen.

Op onze website kun je reviews vinden van de beste legale online casino’s in Nederland, zoals Toto Casino review, of Holland Casino Online review.

Hoe we onze reviews online casino schrijven?

Ons doel is om u een overzicht te geven van de beste online casino’s. Daartoe bestuderen wij een groot aantal sites, die wij beoordelen en analyseren aan de hand van een groot aantal criteria om de echt beste te kunnen kiezen. Bij het samenstellen van online casino reviews testen we elke site op onze eigen ervaring.

Er zijn een aantal vereisten waarmee rekening moet worden gehouden bij het opstellen van een online casino recensie.

Welke informatie hebben casino’s nodig bij de registratie? Welke spelinhoud is beschikbaar voor Nederlandse spelers? Hoe responsief en competent is de klantenservice? Zijn de contante transacties veilig en binnen de termijnen afgerond?

Bovendien houden we updates bij van alle goksites in onze ranglijst en brengen we onmiddellijk wijzigingen aan in de online casino reviews. Zo zorgen we ervoor dat spelers altijd toegang hebben tot de recentste gegevens.

Hieronder gaan we dieper in op elk criterium voor de evaluatie van online casino’s.

 Kansspelautoriteit (KSA) licentie

Het eerste en belangrijkste punt waar we rekening mee houden bij het samenstellen van online casino reviews is de beschikbaarheid van een Nederlandse licentie. Alleen een licentie online casinos zijn legaal. En, nog belangrijker, ze bieden hun klanten volledige veiligheid.

Wanneer u bij online casino’s met een licentie speelt, kunt u er zeker van zijn dat alle software regelmatig wordt gecontroleerd door onafhankelijke auditors dat alle spellen de juiste certificaten hebben en dat de MSG eerlijk is opgezet.

Alle sites die u in ons casino reviews vindt, geven open toegang tot informatie over hun licentie. Hierdoor kunnen spelers er zeker van zijn dat alle wetten van het rechtsgebied volledig worden nageleefd.

U kunt controleren of licentie up-to-date is door naar beneden te scrollen op de homepage. In de voettekst ziet u alle nodige gegevens: de datum van afgifte, de vervaldatum en de naam van de afgevende instantie.

Online casino licentie

Veiligheid

Hoog veiligheidsniveau om spelers te beschermen, een principekwestie voor elk online casino. We besteden speciale aandacht aan dit punt en in onze casino reviews geven we altijd aan welke beveiligingsmethoden worden gebruikt op de sites.

De veiligste manier om spelers te beschermen die de goksites gebruiken is SSL-encryptie. Dit brengt een beveiligde verbinding tot stand en verandert alle persoonlijke of financiële gegevens die u naar het casino stuurt in een reeks onbreekbare codes.

Een andere manier waarop online casino’s hun spelers beschermen is door hun rekeningen te verifiëren. De voorkomendste vormen van verificatie zijn – rijbewijs, paspoort of andere identificatie.

Al deze methoden zijn verplicht zodat wij een gokplatform kunnen aanbevelen aan Nederlandse spelers, en onze online casino reviews bevatten sites die volledig aan deze eisen voldoen.

Spellen

Voordat we nieuwe online casino reviews toevoegen, beoordelen we nauwkeurig de kwaliteit van de inhoud en het aantal en de verscheidenheid aan spelvormen. We letten erop hoe snel de spellen laden, hoe soepel de animaties werken en de kwaliteit van de graphics en het geluid.

Het is ook belangrijk dat goksites hun portfolio regelmatig opwaarderen en spelers een zo breed mogelijk scala aan entertainment bieden. We willen ervoor zorgen dat Nederlandse spelers al hun favoriete spellen kunnen vinden bij onze aanbevolen casino’s.

Betrouwbare ontwikkelaars van casinospellen

Bij het samenstellen van online casinos reviews, kijken we nauwkeurig naar de lijst van spelontwikkelaars om ervoor te zorgen dat spelers alleen toegang krijgen tot geverifieerde en gecertificeerde content met eerlijke RNG-instellingen en een hoge RTP.
Het teken van een goed online casino is dat het spelportfolio afkomstig is van betrouwbare aanbieders die een onberispelijke reputatie op de markt hebben opgebouwd en geavanceerde producten maken.

Enkele van de beste studio’s voor de ontwikkeling van online casinospellen zijn de volgende merken:

  • Evolution;
  • Microgaming;
  • Playtech;
  • iSoftBet;
  • Novomatic;
  • Ezugi;
  • Playson;
  • NetEnt.

Welke bonussen worden aangeboden door online casino’s?

Een belangrijk criterium dat wij beoordelen in onze online casino review is de beschikbaarheid van casino bonussen. Wij controleren hun beschikbaarheid voor nieuwe en regelmatige spelers.

We houden ook rekening met de inzetvoorwaarden. Bonusaanbiedingen geven spelers meer mogelijkheden en het is belangrijk dat de voorwaarden van elke promotie transparant en eerlijk zijn.

Hieronder staan enkele voorbeelden van bonussen van betrouwbare online casino’s. Voor meer informatie over online casino bonussen, bezoek onze Casino Bonussen pagina.

OneCasino bonus
Tot 50%
Livescore Bet Casino bonus
Tot 150 FS
Toto Casino bonus
Tot 50 FS
Jacks Casino bonus
50 Free Spins Bonus + €5 FREE BET

Gekwalificeerde ondersteunende dienst

Een betrouwbaar online casino biedt spelers altijd deskundige en snelle hulp als ze vragen hebben over de site.

De goksite beoordeling houdt rekening met de beschikbare communicatiemethoden, waaronder de live chat functie, e-mail en telefoonnummer.

Het online casino moet ook een pagina met veelgestelde vragen hebben, zodat spelers hun eigen oplossingen kunnen vinden.

Betaalmethoden

Alle sites in onze online casino reviews bieden een breed scala aan betrouwbare bankoplossingen, waaronder:

Ook bij het spelen voor echt geld in een online casino is de snelheid van opname van groot belang. We controleren altijd hoe lang het duurt voordat het casino een opname uitvoert en of dit binnen de aangegeven termijn is.

Ervaringen van spelers

Voordat we een site toevoegen aan onze lijst met nieuwe online casino reviews, bestuderen we de recensies van echte spelers op verschillende onafhankelijke online forums. De reputatie van een online casino is zeer belangrijk wanneer u voor echt geld wilt spelen. Een site met een doorzichtige staat van dienst verzekert u van eerlijke spelvoorwaarden en de zekerheid dat u uw winsten tijdig en volledig zult ontvangen.

Mobiele versie van het online casino

Alle sites die je in onze online casino reviews vindt zijn ontwikkeld op basis van HTML5 technologie. Ze zijn volledig verbeterd om te spelen op elk mobiel apparaat via een standaard browser zonder dat je hoeft te downloaden. Veel online casino’s bieden ook downloadbare toepassingen aan die over functionaliteit niet verschillen van de hoofdwebsite. Welke optie je ook kiest (mobiele versie of app), je krijgt hetzelfde serviceniveau en dezelfde toegang tot de spelinhoud als op een desktopapparaat.

De 5 beste mobile casinos om te spelen vanaf uw mobiele telefoon

â„–
Casino
Beoordeling
Bonus
Land
Deposit
Spellen
1
holland online casino logo
Holland Online Casino Review

Uitmuntende reputatie 9.8/10

50% Tot €100 + 100 Free Spins Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard Maestro Trustly Sofort
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
2
circus casino logo
Circus Casino Review

Uitmuntende reputatie 9.5/10

100% Tot €250 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Paypal
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
3
zebet logo
ZEbet Review

Uitmuntende reputatie 9.5/10

100% Tot €50 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
4
tombola casino logo
Tombola Casino Review

Goede reputatie 8.5/10

200% Tot €50 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino
5
livescore bet logo
Livescore Bet Review

Uitstekende reputatie 9/10

100% Free Bet Tot €100 Welkomstbonus

T&C's Apply
Netherlands flag
iDEAL Paypal Visa MasterCard
Gokkasten Poker Roulette Blackjack Dice Live Casino

Ga naar Mobile Casinos en zie waarom we deze casino’s hebben gekozen voor mobiel spelen.

Hoe gebruiksvriendelijk is de casinosite?

Het is belangrijk voor ons dat de casino’s die wij aanbevelen het gemakkelijk maken voor spelers om hun favoriete spel te vinden en gemakkelijk toegang hebben tot de diensten die ze nodig hebben.

Daarom besteden wij bijzondere aandacht aan de bruikbaarheid van de casino website.

Hoe online casino’s verantwoord spelen garanderen

Veiligheid is belangrijk voor elke speler. En dit concept beperkt zich niet alleen tot eerlijke spelen en veilige betaalmethoden. Elk casino zou spelers moeten beschermen tegen mogelijke ongecontroleerde uitgaven waardoor ze veel geld kunnen verliezen.

Alle gokplatforms in onze online casino reviews bieden verschillende oplossingen om verantwoord spelen te garanderen. Ze laten klanten toe om limieten in te stellen voor hun spelsessies.

U kunt het maximale stortingsbedrag, de maximale inzet of de maximale speeltijd kiezen. Ze bieden ook opties om uw rekening voor een bepaalde periode of volledig te sluiten. Dit geeft kwetsbare spelers de kans om zichzelf te beschermen.

Waarom online casino reviews lezen?

Gezien de snelle levensstijl van vandaag lijkt het lezen van online casino reviews misschien tijdverspilling. Toch zijn hier een paar redenen waarom u hier aandacht aan moet besteden en onze beste online casino reviews moet lezen.

  • Tijd besparen. Het is onmogelijk voor spelers om elk online casino zelf te testen. Daarom kunnen recensies u helpen de beste te vinden;
  • Bespaar geld. Het lezen van de recensies geeft u de mogelijkheid om alleen die online casino’s te kiezen die gegarandeerd winsten uitbetalen;
  • Bescherm uw gegevens. Er zijn veel oplichters op het internet en het lezen van de recensies zal u helpen ze te vermijden;
  • Krijg de laatste aanbiedingen. De beoordelingen van deskundigen vermelden de huidige bonussen en promoties waarvan u kunt profiteren;
  • Kies de beste. De recensies beschrijven eerlijk de sterke en zwakke punten van het casino, zodat u er zeker van kunt zijn dat u zonder problemen het casino kunt kiezen dat het beste bij u past.

Worden onze casino recensies betaald?

Wanneer u andere sites bezoekt om goksites te vergelijken, denk er dan aan – veel online casino recensies zijn betaald. Als de expert die de beoordeling schrijft echter eerlijk en onbevooroordeeld is, hoeft u zich geen zorgen te maken – deze gegevens zullen u echt helpen een platform te kiezen, omdat ze zijn verkregen door gedetailleerd onderzoek en praktijkervaring.

Heel vaak betalen online casino’s echter gewoon geld voor positieve recensies. De goksites die de beste prijs bieden, krijgen dan een meer bevoorrechte positie onder alle vergeleken sites – ze bezetten de topposities in de rangschikking, worden vaak als advertentie weergegeven, enz. In sommige gevallen leveren online casino’s zelfs tekst ter beoordeling, en natuurlijk kenmerkt het de site van de beste kanten. Ja, het is leuk om te lezen, maar het is niet genoeg voor een objectieve vergelijking.

Gebruik gewoon Google en zoek daar naar verschillende beoordelingen van dezelfde goksite, zoals Fair Play Casino. Vergelijk de informatie en je zult snel zien welke recensie eerlijk is en welke gewoon reclame.

Wij schrijven geen betaalde artikelen en zullen dat ook in de toekomst niet doen, alle informatie die u op deze website vindt zijn echte feiten, ons eigen onderzoek en onze eigen analyse.

De online casino’s waarover wij schrijven hebben geen invloed op de inhoud van het artikel. Natuurlijk, als er een feitelijke fout in de recensie staat, of als bepaalde gegevens niet meer actueel zijn, kan de spelsite ons een e-mail sturen om de informatie te corrigeren, maar niet meer dan dat.

Onze website vereist geen registratie om de gegevens te bekijken, alle informatie is gratis. Een website kan echter niet bestaan zonder inkomsten. Daarom hebben wij overeenkomsten met individuele online casino’s. Wij vragen bijvoorbeeld een vergoeding voor een betere zichtbaarheid van een goksite, of een online casino betaalt geld als een speler naar een goksite gaat. Dit gezegd zijnde, zorgen wij ervoor dat wij eerlijk en onbevooroordeeld blijven in deze zaak.

Wij zullen onze objectieve beoordeling op geen enkele wijze laten beïnvloeden door een geldelijke vergoeding. Natuurlijk worden er alleen afspraken gemaakt met legitieme online casino’s met een vergunning van de KSA, en die kunnen we vertrouwen.

Hoe kies je zelf een online casino

Onze website heeft een uitgebreide lijst met top online casino reviews, maar als je het gokplatform zelf wilt testen, moet je op de volgende punten letten:

  • Lees wat de experts te zeggen hebben. Na het lezen van een paar online casino reviews kunt u de sites waarin u geïnteresseerd bent met elkaar vergelijken. Dit zal u een idee geven van wat de verschillende casino’s te bieden hebben. U kunt ook onze lijst van sites bekijken met enkele van de onbetrouwbare online casino’s waar u problemen mee zou kunnen hebben;
  • Zorg ervoor dat het casino beschikbaar is in uw land. Veel gokplatforms kunnen beperkingen hebben voor inwoners van bepaalde rechtsgebieden. Zelfs als de site toegankelijk is, biedt hij misschien niet het volledige scala aan diensten in uw regio. Neem contact op met support voordat u een account registreert;
  • Test de spelletjes gratis. Veel goksites bieden demoversies van spellen aan die zonder storting en zonder registratie kunnen worden gespeeld. Zo kunt u zich vertrouwd maken met de spelportefeuille voordat u geld stort;
  • Bestudeer de voorwaarden voor bonussen. De grootste bonus is niet altijd de beste keuze. Bestudeer de inzetvereisten zorgvuldig, zodat u weet aan welke voorwaarden moet worden voldaan voordat u uw winsten kunt claimen;
  • Controleer het uitbetalingspercentage. Je kunt een enorme jackpot winnen in een online casino. Om niet weken of maanden te hoeven wachten op uitbetaling, kies je een site met snelle uitbetalingen.

Conclusies

Het juiste online casino vinden is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden om een betrouwbare site te vinden waar u een geweldige spelervaring zult hebben.

We hebben goed werk verricht en staan klaar om u de meest uitgebreide online casino reviews te presenteren. Zo krijg je een duidelijk beeld van de sterke en zwakke punten van elke goksite.

Wij hopen dat onze casino reviews u tijd besparen en het voor u gemakkelijker maken om een weloverwogen beslissing te nemen over waar u gaat spelen.

Of u nu ons advies opvolgt of uw eigen keuzes maakt, wij hopen dat deze gids en onze online casino reviews u zullen helpen de beste goksites te vinden!

Een expert in online casino controle. Tekstschrijver, columnist

Laatst bijgewerkt: Mar 16, 2023

(7 votes)

Online Casino Reviews FAQ

1

De experts op onze site nemen de grootst mogelijke verantwoordelijkheid bij het controleren van elk gokplatform om u de beste online casino reviews te geven. Ze besteden veel aandacht aan alle belangrijke punten zoals licenties, spelcatalogus, bonusselectie, stortings- en opnamemethoden. Daarom kunnen we met volledige zekerheid zeggen dat Nederlandse spelers de beste recensies precies op onze website zullen vinden.

2

Online gokken in Nederland is strikt gereguleerd door de verantwoordelijke autoriteiten en alle websites met de relevante vergunningen zijn volkomen legaal in het land. Onze experts hebben een lijst samengesteld van betrouwbare gasplatforms die voldoen aan alle regels en voorschriften van de jurisdictie. Bekijk onze beste online casino reviews om een legale en veilige site te kiezen.

3

Er zijn enkele tips om u te helpen het meeste te halen uit het spelen van online casinospellen:

  1. Kies de beste site door onze online casino reviews te lezen. Zo kunt u een betrouwbaar online casino vinden en oplichters vermijden die u uw winsten niet zullen uitbetalen;
  2. Bestudeer de RTP’s van de spellen om de spellen met de hoogste uitbetalingen te vinden;
  3. Leer de regels en functies van het spel door in te zetten in de demomodus. Test de spellen gratis voordat je geld riskeert;
  4. Kies spellen met progressieve jackpots.
4

Onze experts controleren alle sites die u vindt op de lijst van online casino reviews. Het zijn echt professionals die veel ervaring hebben in de industrie. Hierdoor kunnen zij altijd het verschil zien tussen een goed en een slecht casino.

5

Enkele criteria wordt gebruikt om de sites in onze top online casino reviews te bespreken. Ze omvatten deelportefeuilles, bonussen, vergunningen, stortings- en opnamemethoden. Daarnaast besteden onze experts speciale aandacht aan het controleren van de veiligheid en beveiliging van het casino.

6

Al onze online casino reviews zijn volledig onafhankelijk en eerlijk. Wij belichten zonder vooroordelen zowel de positieve als de negatieve aspecten van elke site. Zo kunt u begrijpen wat u van een bepaald casino kunt verwachten.

7

Onze experts beoordelen verschillende aspecten van elk zoekplatform uit de online casino reviews lijst om uit te zoeken of de site veilig, eerlijk en betrouwbaar is. We controleren het:

  • licentie;
  • de voorwaarden van het casino;
  • of de site samenwerkt met betrouwbare providers;
  • als er een SSL-certificaat beschikbaar is;
  • of de klantenservice professioneel is.
8

In oktober 2021 heeft de Nederlandse regering een nieuw vergunningensysteem voor online gokken ingevoerd. Hierdoor kunnen online casino’s met een Nederlandse vergunning gokken aanbieden in dit rechtsgebied. U kunt te weten komen of een bepaalde site een vergunning heeft door onze casino reviews online te lezen.

9

Bij het samenstellen van onze online casino reviews bespreken we ook het niveau van de klantenservice. Een goed casino biedt altijd chatondersteuning, die 24/7 beschikbaar is. Bovendien is de bekwaamheid van de operatoren zeer belangrijk. Daarom gaan onze experts na hoe professioneel het supportteam omgaat met vragen en problemen.