Circus Casino

🏆 Circus Casino
Circus Casino
💻 Aantal spellen:1500+
🎁 Aantal bonussen:3
💰 Welkomstbonus:€250
💳 Minimale storting:€10
💯 RTP:Niet gespecificeerd
Circus Casino Welcome bonus 100% Tot €250
100% Tot €250
Welkomstbonus

24+. Wanneer je een eerste storting doet op Circus.nl, ontvang je maarliefst 100% van je storting aan bonustegoed tot €250! De welkomstbonus is slechts één keer geldig na de eerste storting van de speler. Om bonusgeld in echt geld om te zetten, dien je eerst 100% van de playthrough te behalen. Om voor een opnameverzoek in aanmerking te komen, dien je eerst jouw gestorte bedrag minimaal 1x te hebben ingezet. Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

T&C's Apply
Belangrijkste informatie over Circus Casino
Software:1x2Gaming, ELK, Evolution Gaming, Foxium, Greentube, Inspired, Iron Dog Studio, Just For The Win, Lightning Box, NetEnt ... Zie alles
Stortingsmethoden: iDEAL Casino, Paypal, Visa, MasterCard, Maestro
Opneemmethoden:Bank Wire Transfer
Beschikbare landen:Netherlands
Valuta:EUR
Licentie:KSA
Soort Casino:Instant Play
Talen:Nederlands, Engels
Algemene indruk van Circus Casino
0 Beoordeling
Software 0 %
Deposit/Withdrawal Time 0 %
Casino Spellen 0 %
Casino Bonussen 0 %
Klantondersteuning 0 %
Het is een algemeen geloof dat affiliate sites alleen die online casino's promoten die bereid zijn om te betalen voor een hoge rating. Onze aanpak is echter gebaseerd op de principes van objectiviteit en eerlijkheid. Wij schrijven eerlijke online casino recensies en nemen verantwoordelijkheid voor ons werk.

Circus Casino Welkomstbonus

Naam
Welcome bonus
Details
Bonuscode
Ontvang Bonus
circus casino bonus
Circus Casino
1e Storting
100% Tot €250
T&C's Apply
Details
Geen code vereist

Tot €250 Sportweddenschappen Bonus (aan freebets) bij Circus Casino

circus casino bonus

Excellent Reputation 9.5/10

Netherlands flag Netherlands is allowed
BonusTot €250Bonuscode
Geen code vereist
Soort BonusSportweddenschappen BonusBonus SpelSportsbets
Min. deposit€10Wedden-
24+ | Full T&C's Apply | BeGambleAware.org

Tot 100 Free Spins Bonus (Sweet Bonanza Xmas) bij Circus Casino

circus casino bonus

Excellent Reputation 9.5/10

Netherlands flag Netherlands is allowed
BonusTot 100 FSBonuscode
Geen code vereist
Soort BonusFree Spins BonusBonus Spel Sweet Bonanza Xmas
Min. deposit€20Wedden 40x
24+ | Full T&C's Apply | BeGambleAware.org

Is Circus Casino betrouwbaar?

Circus Casino is eigendom van Betca N. V. en opereert onder KSA-licentienummer 1830/01.259.488. De aanwezigheid van een document van de Nederlandse Kansspelautoriteit, dat gokactiviteiten toestaat, zegt dat dit online casino betrouwbaar en veilig is.

Circus Casino Review

De website van Circus Casino is ontworpen in lichte kleuren – witte achtergrond, rode letters. Het eerste wat we zien op de hoofdpagina zijn felgekleurde posters met beschikbare bonussen en een spellobby met de belangrijkste entertainmentcategorieën.

In de rechterbovenhoek staan knoppen waarmee je de regels, voorwaarden en bepalingen, het privacybeleid en de regels voor verantwoord gokken kunt lezen en waarmee je de taal van de interface kunt wijzigen.

Boven de reclamebanner is een bedieningspaneel waarmee je door de hoofdsecties van de goksite kunt navigeren, met daaronder knoppen om van spelcategorie te veranderen. De voettekst bevat nuttige links naar belangrijke informatie over het online casino, zijn partners en informatie over de beschikbare betalingssystemen.

In de linkerbenedenhoek is er een rode knop met een vraagteken – dit is het Helpcentrum, waar spelers een gedetailleerde FAQ-sectie vinden, evenals contactpersonen om contact op te nemen met het ondersteuningsteam.

Circus Casino Bonus

Circus Casino biedt spelers twee welkomstbonussen, maandelijkse geschenken, regelmatige toernooien en seizoensgebonden promoties. Bovendien kunnen actieve gokkers extra speciale aanbiedingen ontvangen, waarover informatie wordt weergegeven in een persoonlijk kabinet, naar het e-mailadres dat bij de registratie is opgegeven of in de SMS-mailinglijst.

Welkomstbonus – 100% tot €250

Nieuwe spelers bij Circus.nl kunnen 100% van hun eerste storting ontvangen (maar niet meer dan €250). Daarvoor moet je 24 jaar of ouder zijn, je registreren, en minstens 20 euro op je speelrekening storten, nadat je het aanbod eerder in je persoonlijke kast hebt geactiveerd. Het bonusgeld wordt bijgeschreven op een extra rekening; om het in te zetten moet de speler in totaal 30 keer het bedrag van de bonus inzetten.

Voor liefhebbers van sportweddenschappen kan een soortgelijke bonus worden aangevraagd – afhankelijk van de grootte van de storting ontvangt de speler tot 25 freesjes, elk ter waarde van €10. Dit is dezelfde €250, met dit verschil dat ze alleen kunnen worden ingewisseld bij sportweddenschappen. De voorwaarden van elke Circus bonus worden in detail beschreven in de Promo tab, je kunt ze lezen voordat je je eerste storting doet.

Vergelijk met de welkomstbonus bij andere casino’s

CasinoWelkomstbonus
Tombola Casino200% eerste stortingsbonus. Het maximumbedrag van de bonus is 50 €, zonder limiet op het bedrag van de winst.
Jack’s CasinoBij een eerste storting van €10 of meer krijg je een 100% bonus tot €100 met een 20x vaingger. U kunt tot 5 gratis weddenschappen van €10 krijgen in het bookmakersgedeelte.
777 CasinoAls welkomstaanbieding ontvangen spelers een 100% bonus op hun eerste storting tot €250 met een inzetvereiste van 30x.

Promoties en aanbiedingen

Circus organiseert vaak toernooien en seizoensgebonden promoties, informatie hierover vindt u onder het tabblad Promoties, en de beschikbare beloningen en hun voorwaarden worden weergegeven in uw persoonlijke kast. Twee van de trekkingen worden echter regelmatig gehouden:

  • Toernooi Drops & Wins. Dankzij de samenwerking van het gameplatform met ontwikkelaar Pragmatic Play kunnen spelers uit Nederland deelnemen aan een maandelijks toernooi op gokkasten uit deze collectie. De prijzenpot bedraagt €63.000 en het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen is online slots spelen van deze ontwikkelaar door je in te schrijven voor het toernooi.
  • Elke maand een verrassing voor jou. Van de 1e tot de 7e van elke kalendermaand kan een speler een geschenk aanvragen. Dit kan een stortingsbonus zijn, bonusgeld of gratis spins op populaire gokkasten – de prijs wordt willekeurig bepaald. De inzetvoorwaarden zijn standaard – de inzet is 30, er zijn geen termijnen.

VIP-programma

Gebruikers van Circus Casino Nederland ontvangen hun eerste VIP-status (Blauw) zodra hun account is bevestigd. Om verder te komen in het loyaliteitsprogramma moet je voor echt geld spelen. Elke €30 in tafel- en live-spellen en €10 in online-slots levert 1 punt op. Hoe meer punten u verdient, hoe hoger uw status wordt:

  • Koper – 500 punten;
  • Brons – 1.000 punten;
  • Zilver – 2.000 punten;
  • Goud – 4.000 punten;
  • Platina – 10.000 punten.
  • Diamond – heeft 5 niveaus, met 50.000 punten nodig voor het eerste niveau en 1.000.000 punten voor het hoogste niveau.

Wanneer een speler zijn VIP-niveau verhoogt, ontvangt hij een sleutel waarmee het Bonus Wheel geopend kan worden. Hoe hoger het niveau, hoe beter de geschenken die je voor je prestatie kunt krijgen.

Hoe zich te registreren om Circus Casino

Een account aanmaken is eenvoudig en kost weinig tijd. Volg gewoon de stap-voor-stap instructies om u te registreren:

  1. Klik op de groene knop Registreren in de rechterbovenhoek van de pagina;
  2. Vul het algemene formulier in met uw bijnaam, e-mail, wachtwoord, geslacht, volledige naam, geboortedatum, nationaliteit, BSN-nummers, postadres, telefoonnummer en IBAN van uw nationale bankrekening;
  3. Vermeld hieronder de limieten voor verantwoord spelen – speeltijd (tussen 30 minuten en 8 uur), dagelijkse stortingslimiet (tussen EUR 10 en EUR 25.000), maximumbedrag op uw spelersrekening (tussen EUR 10 en EUR 1.000.000);
  4. Schrijf een promo code, als je die hebt, vink het vakje aan dat je de voorwaarden van het platform accepteert, je bent ouder dan 18 en je wilt de nieuwsbrief ontvangen, bevestig de verzending van het formulier;
  5. Controleer uw e-mail en volg de link in de e-mail om deze te bevestigen, bevestig vervolgens uw identiteit met documentatie, uw adres met iDIN en uw bankrekening met iDEAL.

Je hebt dan toegang tot de volledige functionaliteit van het speelplatform, je kunt inloggen, een storting doen, een bonus krijgen en voor echt geld gaan spelen.

Circus Casino uitbetaling

Circus Online Casino biedt gebruikers verschillende betalingssystemen voor transacties, waaronder bankoverschrijvingen, e-wallets en bankkaarten. Alle transacties zijn veilig omdat ze worden beschermd door moderne coderingsprotocollen, waaronder SSL. De officiële valuta van het gokplatform is euro, en er zijn geen transactiekosten aan de kant van de goksite.

Hoe storten?

Circus Casino biedt verschillende betalingssystemen voor het doen van stortingen:

  • iDEAL;
  • Visa;
  • MasterCard;
  • Maestro;
  • PayPal.

Spelers hebben ook de mogelijkheid om een HiPay Wallet te gebruiken, rechtstreeks of met behulp van bankkaarten. Het minimumbedrag dat op de speelrekening kan worden gestort is 10 euro, het maximum is 25.000 euro per dag. Bovendien kunt u de dagelijkse stortingslimiet verlagen in uw persoonlijke rekeninginstellingen. Betalingen worden onmiddellijk op de rekening bijgeschreven.

Opnamemethoden

Voor Circus Casino uitbetaling kunnen Nederlandse spelers gebruik maken van Bank Wire Transfer. Om de winst te laten uitbetalen, moet u Opname via bankoverschrijving selecteren in uw account op het tabblad Saldo, vervolgens uw bankgegevens invoeren en wachten op bevestiging. Het minimale opnamebedrag is 20 euro, er is geen maximum limiet. Alvorens een verzoek tot opname in te dienen, is het noodzakelijk om de weddenschap op de ontvangen bonussen te spelen, de beoordelingsperiode is 24 uur. Nadat de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld binnen 4-5 werkdagen op de rekening bijgeschreven.

Stortingsmethoden
iDEAL paypal casino Visa MasterCard Maestro
Opneemmethoden
Bank Wire Transfer

Keuze aan spellen in Circus Casino

Circus.nl heeft een vrij goede collectie goksoftware samengesteld – meer dan 1.000 spellen van 20 wereldberoemde providers zijn beschikbaar op de goksite. Het aanbod omvat speelautomaten, tafel- en kaartspellen, en een Live-gedeelte met Show- en Crashspellen. Het meeste entertainment is beschikbaar in demo-modus voor gratis spel.

Circus Casino Spellen

Circus Casino heeft spellen gepubliceerd van meer dan 20 internationaal bekende ontwikkelaars van goksoftware. De bekendste aanbieders waarvan de spellen op de goksite staan:

  • Amusnet Interactive;
  • Evolution Gaming;
  • Greentube;
  • NetEnt;
  • Iron Dog Studio;
  • Pragmatic Play;
  • Red Tiger;
  • Skywind;
  • SG Digital;
  • Nolimit City.

Alle aanbieders zijn onafhankelijk gereguleerd en gecertificeerd, omdat de bedrijven belang hebben bij eerlijk spel.

1x2Gaming ELK Evolution Gaming Foxium Greentube Inspired Iron Dog Studio Just For The Win Lightning Box NetEnt Nolimit City PearFiction Studios Play’n GO Pragmatic Play Rabcat Red Tiger Gaming Skywind Group Stakelogic Thunderkick EGT Interactive

Speelautomaten

Online slots nemen een groot deel van de slotbibliotheek van Circus in beslag. Gebruikers in Nederland kunnen kiezen uit 1.000 speelautomaten van verschillende aanbieders. De spellen verschillen in vele opzichten, waaronder hun thema’s:

  • Azië. Fans van op het Verre Oosten geïnspireerde online slots moeten 8 Tigers Gold, Bushido Ways, Koi Princess spelen;
  • Diamanten. Edelstenen kunnen worden verzameld op de prijslijnen in Dazzle Me, Diamond Royale en Stars Megaways;
  • Vampieren. Fans van nachtelijke monsters zullen zeker genieten van spellen als Drakula, Book of Shadows en Van Helsing’s Book of the Undead;
  • Cartoons. Als je heldere graphics en leuke personages wilt, speel dan Ice Ice Yeti, Chicken Chase, Gigantoonz;
  • Dieren. De beste online slots in dit thema zijn Super Lion, Animal Madness, Feline Fury;
  • Klassiekers. Als u van klassieke gokkasten houdt, raden wij u aan Joker Luck Deluxe, Multi Fruits, Extra Stars te draaien.

De verscheidenheid aan thema’s is veel groter, we hebben alleen de populairste varianten opgesomd. Bovendien verschillen online gokkasten in spelmechanismen, bonusfuncties en extra speciale symbolen.

Speelautomaten met progressieve jackpots

Online gokkasten met een jackpotoptie zijn bijzonder populair bij Nederlandse gebruikers. Circus Nederland heeft een apart gedeelte voor dergelijke spellen, met 15 gokkasten van verschillende aanbieders. Met online jackpot slots kun je een vrij grote geldprijs winnen, ongeacht het aantal en het bedrag van de inzetten – de winnaar wordt willekeurig bepaald. De beste spellen in deze collectie:

  • Gobs’n Gold;
  • Boek van Atem WowPot;
  • Mega Moolah;
  • Sherlock & Moriarty;
  • Koningin van Alexandrië;
  • Absoluut gek.

Tafelspelen

Circus heeft een collectie tafelspellen samengesteld die er ongeveer 40 omvat. Spelers vinden er verschillende soorten roulette, blackjack en poker. Spellen worden gepresenteerd door aanbieders als Gaming1, Switch Studios en Evolution Gaming, en vele zijn beschikbaar in demoversies, allemaal voor echt geld.

Sportweddenschappen

Spelers hebben een vrij groot gedeelte waar je kunt wedden op de uitkomst van sportevenementen in real time of vooraf, zelfs voor de wedstrijd. De selectie van sporten is vrij groot, met meer dan 20 verschillende richtingen, waaronder voetbal, tennis, biatlon, basketbal, boksen, cricket, darts, golf, hockey, racen en meer.

Live Casino

Circus Casino heeft een apart gedeelte met meer dan 40 live spellen. Het voordeel van deze spellen is dat je niet met een machine speelt, maar met een professionele croupier in real time, die vanuit een speciale studio uitzendt. Spelers hebben toegang tot deze live spellen:

  • Roulette – 10 opties
  • Blackjack – 6 spellen
  • Showspellen – 14 leuke spellen
  • Baccarat – 6 spellen
  • Poker – 7 opties

De spellen worden gepresenteerd door twee ontwikkelaars – de goksite zelf en Evolution Gaming – en kunnen alleen voor echt geld worden gespeeld.

Mobiel Casino

mobile circus casinoSpelers kunnen openen Circus Сasino via elke smartphone browser die op hun smartphone is geïnstalleerd, de goksite zal automatisch starten via de mobiele versie. Het platform maakt gebruik van HTML5-technologie, die de interface optimaliseert voor kleine schermformaten, terwijl de grafische kwaliteit en de prestaties van de spellen op een hoog niveau blijven. Het spel is geschikt voor elk mobiel apparaat – iOS, Android, Mac. Er is geen mobiele app, je kunt spelen zonder de software te downloaden.

Circus klantenservice

Kundesupport tlf.:

support@circus.nl

Als je vragen hebt, is er een vraagteken knop linksonder op de Circus Casino website – dit is het helpcentrum met een gedetailleerde FAQ sectie. Als u daar geen oplossing vindt, kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met ondersteuning via een van de beschikbare methoden:

  • schrijf naar support@circus.nl – 24 uur per dag, reactietijd binnen een uur;
  • Bel +31 800-2472876 – 24 uur per dag;
  • vul het feedback formulier in – u krijgt binnen 15 minuten antwoord;
  • schrijf naar de online chatroom – beschikbaar voor geregistreerde gebruikers, open van 8:00 tot 23:59 en onmiddellijk beantwoord.

Exploitanten bedienen klanten in het Nederlands en Engels.

Inzetlimieten bij Circus

Circus werkt samen met meer dan 20 ontwikkelaars van gokspellen, daarom kunnen inzetlimieten in hetzelfde entertainment van verschillende aanbieders verschillen. Bij online gokkasten kan het inzetbereik bijvoorbeeld 0,25-20 euro zijn (Pragmatic Play), 0,30-1.200 euro (Greentube), 0,10-100 euro (Red Tiger) – het hangt allemaal af van de aanbieder en de gokkast. Bij tafelspelen verschillen de limieten ook per spel, bijvoorbeeld bij Europees Roulette kun je tussen €0,10 en €80 inzetten.

De beschikbare limieten kunnen worden bekeken door op de afbeelding van het spel te klikken. Voordat het spel begint, wordt een kleine preview getoond met de minimale en maximale inzet. Bij live-spellen zijn de inzetbereiken hoger dan bij gewone tafelspellen, en de bedragen kunnen ook worden bekeken voordat het spel begint.

Circus Casino reputatie onder spelers

Circus Casino heeft veel feedback van spelers. Natuurlijk zijn er enkele klachten, vooral van verliezers. Onder de commentaren vonden we echter geen onderbouwde klachten over opnameproblemen, bovendien beweren sommige spelers dat ze hun geld sneller dan 4-5 werkdagen na goedkeuring van het opnameverzoek hebben ontvangen.

Circus Casino reputatie onder spelers

 

Resultaat van de Circus Casino Review

Wij noemen een aangename interface – een mooi ontwerp en een bekwame opstelling van de knoppen voor de navigatie is een belangrijk pluspunt. Het registratieformulier is in het begin verwarrend – u moet alle gegevens invoeren in één lang dialoogvenster. Aan de andere kant is het nog gemakkelijker, je hoeft niet telkens te klikken om het proces voort te zetten.

Het is vermeldenswaard dat de eerste stortingsbonus vrij genereus is, met democratische inzetvereisten – de inzet van 30 is realistisch, vooral omdat er geen deadlines zijn. Tegelijkertijd hebben spelers verschillende opties om een storting en uitbetaling te doen, wat handig is als je niet alleen iDEAL wilt gebruiken.

In het begin waren we een beetje teleurgesteld dat opnames 4 tot 5 werkdagen kunnen wachten, maar het is niet allemaal slecht – in de praktijk kunnen betalingen eerder plaatsvinden. De kleine selectie tafelspellen maakt het aanbod van live casinospellen meer dan goed. Bovendien spreekt de positieve feedback van spelers boekdelen – wij kunnen Circus Casino aanbevelen om te spelen.

 

Een expert in het beoordelen van de kwaliteit van de inhoud van online casinospellen.

Laatst bijgewerkt: Feb 22, 2024

(6 votes)

Circus Casino FAQ

1

Om Circus voor echt geld te spelen, moet je je registreren, je account en bankrekening bevestigen met iDEAL. Het is echt geen ingewikkelde werkwijze die weinig tijd kost. Daarna kun je een storting doen en beginnen met weddenschappen voor echt geld.

2

Om de Circus bonus op je eerste storting te krijgen, moet je minimaal €20 op je speelrekening storten – je krijgt 100% van het stortingsbedrag. Het geld wordt overgemaakt naar het bonussaldo, maar om het in te zetten moet je een bedrag van 30 keer het bonusbedrag inzetten. Belangrijk punt – bonussen kunnen alleen worden ontvangen door spelers van 24 jaar en ouder.

3

De officiële website van Circus – https://www.circus.nl/. De interface is in lichte kleuren en de navigatie van de secties is eenvoudig en intuïtief. Het bovenste bedieningspaneel bevat knoppen met officiële informatie, evenals de belangrijkste spelonderdelen – casino, tafelspelen, sportweddenschappen en live casino.

Rechtsboven zijn er registratie- en aanmeldingskosten, daarboven is er een knop om de taalinterface te veranderen (Nederlands, Engels). Het hoofdgedeelte van de pagina wordt ingenomen door de gaming lobby met posters van populaire spellen, daaronder staan de beschikbare providers en betalingssystemen. De voettekst bevat informatie over de vergunning en nuttige snelkoppelingen

4

Bij Circus Nederland kun je eens per maand een cadeau ontvangen, in sommige gevallen is dat geld op je bonusrekening, en zo’n bonus zou je goed kunnen beschouwen als een no-deposit bonus. De meeste beloningen vereisen echter een storting van minstens € 20.

5

Circus Casino staat registratie toe aan alle Nederlandse burgers die minstens 18 jaar oud zijn. Deze gebruikers kunnen stortingen doen en echt geld inzetten, maar kunnen geen bonussen ontvangen. Deelname aan toernooien, promoties en loterijen is toegestaan vanaf 24 jaar.

6

Spelers kunnen een minimale storting doen van €10, ongeacht welk betalingssysteem ze besluiten te gebruiken. De meeste Circus bonussen zijn echter alleen beschikbaar voor een minimale storting van €20 of meer.

Leave a feedback of Circus Casino

Beoordeling:

  • Gorgiii, Aug 16 2023
    5.0 rating

    Ik heb me hier onlangs geregistreerd en ben al tevreden met hun bonussen zonder storting bij registratie, waardoor ik het casino kon verkennen. Ik heb echt genoten van hun gokautomaten.

    -1
    • NlCasinoSpot-team, Aug 16 2023

      Bedankt voor je positieve feedback over Circus Casino.

      Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt. Veel plezier met spelen en we hopen je binnenkort weer te zien!

      Met vriendelijke groet,
      Uw NlCasinoSpot-team.

      -1
  • Lomme Luc, Aug 29 2023
    5.0 rating

    Gaaf casino. De klantenservice beviel me. Altijd snel contact via e-mail. Er zijn regelmatig leuke promoties gaande.

    -1
    • NlCasinoSpot-team, Sep 04 2023

      Dank u voor uw positieve beoordeling over Circus Casino! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de klantenservice.

      We streven ernaar om altijd beschikbaar te zijn voor onze spelers. Als u extra opmerkingen of vragen heeft, staan we altijd klaar om te helpen.

      Met vriendelijke groet,
      Uw NlCasinoSpot-team.

      -1

Nuttige informatie over online casino's

Close
Om volledig gebruik te kunnen maken van nlcasinospot.nl moet je je leeftijd opgeven. Kies een van de opties. Door uw leeftijd op te geven gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Ik wil geen reclame van online casino's zien
Uw beoordeling is succesvol verzonden, na moderatie zal deze worden gepubliceerd. Dank u wel!!!
feedback achterlaten